donderdag 22 januari 2009

ICT-opleidingen Leiden

LIACS, Leiden Institute of Advanced Computer Science

De opleiding Informatica van de Universiteit Leiden is een uitstekende opleiding. Veel waarde wordt gehecht aan o.a. de goede studentenbegeleiding, goede docenten en de nauwe banden tussen Informatica en het bedrijfsleven. Daarnaast is een pluspunt dat de opleiding kleinschalig is zodat je al snel iedereen kent. Tel daar het gezellige Leidse studentenleven en het internationaal hoog aangeschreven onderzoek bij op; dan kom je tot de conclusie dat Informatica Leiden de beste plek is voor jou.Onderzoek
Het onderzoek van het LIACS is breed georiënteerd. Er zijn vier onderzoeksgroepen, die zich bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen op hun eigen gebied, alsmede onderzoek op het gebied van Bio-Informatica. Samenwerking met grote bedrijven en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland is eerder regel dan uitzondering. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van b.v. Imagery & Media of Algorithms? Alle onderzoeksgroepen staan beschreven bij Research.

Contactpersoon voor bedrijven: niet bekend.

Open website voor matchmaking tussen bedrijven en stagiaires:
Nee

Geen opmerkingen:

Evenementenkalender


Vanuit mijn huidige rol van evenementencoördinator binnen mijn BNI chapter Merquess verzamel ik interessante netwerkbijeenkomsten binnen onze regio en daarbuiten. Bekijk hieronder het actuele overzicht van interessante netwerken en bijeenkomsten die er zijn om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om verder te komen en ook om ondernemerschap leuk te maken.

De gekozen bijeenkomsten vinden met name plaats in de regio Den Haag, Delft, Westland, Rotterdam en Leiden. Heb je vragen over één van deze bijeenkomsten of wil je dat jouw bijeenkomst in dit overzicht wordt opgenomen? Bel of email me!