maandag 30 maart 2009

Innoveren met Syntens? Gewoon DOEN!Vandaag een interessant artikel op Frankwatching.

Het gaat over innoveren en de vraag of je daarbij juist wel of niet instrumenten van de overheid zou moeten gebruiken. Zoals de titel van dat artikel en dit weblogartikel al zegt: GEWOON DOEN!

Er zijn genoeg ondernemers die dit al veel eerder wisten en eerder hebben gedaan. Samen met Syntens hebben deze ondernemers concrete resultaten geboekt.

Binnenkort zie en hoor je deze ondernemers op dit weblog en de Syntens website. Een aantal korte video-opnames waarin ondernemers uit de dagelijkse praktijk aangeven:
  • voor welke uitdaging ze stonden
  • welke actie ze hebben uitgevoerd met Syntens
  • en welk resultaat ze daarbij hebben geboekt.

Stay tuned!

Geen opmerkingen:

Evenementenkalender


Vanuit mijn huidige rol van evenementencoördinator binnen mijn BNI chapter Merquess verzamel ik interessante netwerkbijeenkomsten binnen onze regio en daarbuiten. Bekijk hieronder het actuele overzicht van interessante netwerken en bijeenkomsten die er zijn om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om verder te komen en ook om ondernemerschap leuk te maken.

De gekozen bijeenkomsten vinden met name plaats in de regio Den Haag, Delft, Westland, Rotterdam en Leiden. Heb je vragen over één van deze bijeenkomsten of wil je dat jouw bijeenkomst in dit overzicht wordt opgenomen? Bel of email me!