woensdag 13 februari 2013

Portret van Slim bedrijf

Portret van Koekjesbakkerij Veldt uit Veenendaal. Door effectieve toepassingen van sociale innovatie en de hulp van Syntens leerde directeur Kees Pater zijn personeel om actief mee te denken in het bedrijf. Geen topdown-beslissingen meer maar samen ontdekken en ontwikkelen. Het leverde de bakkerij, bekend van de Bonscuit, een productiviteitsstijging op van liefst 25%. In 2011 werd Koekjesbakkerij Veldt dan ook terecht verkozen tot Slimste Bedrijf.Geen opmerkingen:

Evenementenkalender


Vanuit mijn huidige rol van evenementencoördinator binnen mijn BNI chapter Merquess verzamel ik interessante netwerkbijeenkomsten binnen onze regio en daarbuiten. Bekijk hieronder het actuele overzicht van interessante netwerken en bijeenkomsten die er zijn om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om verder te komen en ook om ondernemerschap leuk te maken.

De gekozen bijeenkomsten vinden met name plaats in de regio Den Haag, Delft, Westland, Rotterdam en Leiden. Heb je vragen over één van deze bijeenkomsten of wil je dat jouw bijeenkomst in dit overzicht wordt opgenomen? Bel of email me!