donderdag 12 februari 2009

Een Blauwe Oceaan Creeren

met drie bedrijven doorloop ik nu het denkkader van "Een Blauwe Oceaan Creeren".

Boeiende materie en liften op nieuwe creatieve ideeën.

Ook boeiend om met de Wissema Group over deze theorie te sparren.

1 opmerking:

Gelderse Vallei.nl zei

Op 14 april 2009 heb je de “top 20” van ons ziekenhuis mee genomen op een strategisch zwemtocht. Je liet ons kennismaken met de blauwe oceaan. Hoewel dit niet onmiddellijk heeft geleid tot wijzigingen in onze strategie, heeft het wel effect gehad. Een duurzaam effect mag ik wel zeggen, want wij hebben nu een gezamenlijk referentiekader in ons denken gekregen. Het bestaan van rode oceanen en blauwe oceanen is onomkeerbaar op genomen in ons denken. Daardoor is er taal die ons helpt. Als de ene manager tegen de andere zegt…”dat of dat is een rode oceaan “, is heel kort gezegd waar je anders heel veel woorden voor nodig zijn.

Groet Evelien Beentjes

Evenementenkalender


Vanuit mijn huidige rol van evenementencoördinator binnen mijn BNI chapter Merquess verzamel ik interessante netwerkbijeenkomsten binnen onze regio en daarbuiten. Bekijk hieronder het actuele overzicht van interessante netwerken en bijeenkomsten die er zijn om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om verder te komen en ook om ondernemerschap leuk te maken.

De gekozen bijeenkomsten vinden met name plaats in de regio Den Haag, Delft, Westland, Rotterdam en Leiden. Heb je vragen over één van deze bijeenkomsten of wil je dat jouw bijeenkomst in dit overzicht wordt opgenomen? Bel of email me!