vrijdag 8 november 2013

ebook: Innoveer! groeimodel voor het MKB

Syntens Innovatiecentrum heeft in de afgelopen jaren duizenden ondernemingen uit het MKB gestimuleerd en geholpen om duurzaam te innoveren. De kennis en ervaring van de innovatieadviseurs van Syntens zijn nu voor een belangrijk deel vastgelegd in Innoveer!, groeimodel voor het MKB.

Met het Innovatiegroeimodel als basis behandelt Innoveer de fasen die ondernemers kunnen doorlopen bij innovatie. Wat innovatie is, wordt helder uitgelegd en met vele voorbeelden uit het MKB geïllustreerd.Geen opmerkingen:

Evenementenkalender


Vanuit mijn huidige rol van evenementencoördinator binnen mijn BNI chapter Merquess verzamel ik interessante netwerkbijeenkomsten binnen onze regio en daarbuiten. Bekijk hieronder het actuele overzicht van interessante netwerken en bijeenkomsten die er zijn om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om verder te komen en ook om ondernemerschap leuk te maken.

De gekozen bijeenkomsten vinden met name plaats in de regio Den Haag, Delft, Westland, Rotterdam en Leiden. Heb je vragen over één van deze bijeenkomsten of wil je dat jouw bijeenkomst in dit overzicht wordt opgenomen? Bel of email me!